Felhasználási Feltételek

Jelen Felhasználási Feltételek a legnagyobbvallalkozas.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazza, amelyeket a Látogató a Weboldal felhasználójaként (a továbbiakban: Látogató) annak használatával elfogad.

1. Üzemeltető

A legnagyobbvallalkozas.hu weboldalt a Legnagyobb Vállalkozás Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

2. Felhasználás

A Weboldal használatával a Látogató minden a Weboldal használatra vonatkozó szabályt, minden feltétel és fenntartás nélkül ráutaló magatartással kifejezetten elfogad. A Weboldal, valamint az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen jogi nyilatkozatot, így különösen a Weboldal felhasználási feltételeit egyoldalúan megváltoztassa, annak tartalmát módosítsa. A Weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a Weboldalon közzétett információkat bármikor eltávolítsa, módosítsa vagy kiegészítse.

3. Adatvédelem

A weboldal igénybevétele során a Látogató adatainak kezelésére a weboldalon található Adatkezelési tájékoztató szabályai az irányadóak. Az Adatkezelési tájékoztatót itt találja.

4. Szellemi alkotásokhoz fűződő jog

A Weboldal teljes tartalma, így különösen a Weboldalon található minden bejegyzés, szöveges- illetve kép és videó tartalom az Üzemeltető kizárólagos tulajdonát képezi, mint a Weboldal szerzőjét. Minden a Weboldalon található vagy azzal közvetlenül, vagy közvetve összefüggő tartalom nyilvánosságra hozatala, harmadik személyek részére történő hozzáférhetővé tétele vagy bármilyen – a személyes célú használatot meghaladó – felhasználás engedélyköteles. Engedély kérhető írásban az alábbi e-mail címen keresztül: [email protected] Az engedélyek megadása szintén írásban, e-mail formájában valósul meg. A megkeresésre történő válaszadás esetleges elmulasztása, semmilyen esetben sem eredményezi az Üzemeltető beleegyezését.

5. Felelősség

Az Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a weboldalon található adatok, információk mindig naprakészek és a lehető legpontosabbak legyenek, azonban az Üzemeltető nem vállal felelősséget az esetleges pontatlanságokért, a weboldal elérhetőségéért. A weboldal a legjobbvallalkozas.hu weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmaz. A harmadik felek weboldalai és a weboldalokon található adatokért, információkért az Üzemeltető nem vállal felelősséget, harmadik felek weboldalai az Üzemeltető ellenőrzési körén kívül esnek. A Látogató felelős a saját böngészésre használt eszközeinek, programjainak és platformjának a jelen weboldal eléréséhez szükséges beállításáért és megfelelő működéséért, azonban az Üzemeltető javasolja a Látogató részére, hogy az eszközök megfelelő védelme érdekében használjon tűzfalat és vírusírtó szoftvereket.

6. Jogkövetkezmény

Minden jelen felhasználási feltételekben foglalt feltétel megsértése jogi következményeket von maga után.

7. Irányadó jog

A Látogató a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal összefüggő jogvitákra Magyarország joga az irányadó, valamint az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Kelt: Budapest, 2021. november 17. napján