Területi kutató-képviselő

Az országban elsőként, 2021 novemberében megalakult az első magyarországi digitális tudásközpont. A Gattyán György nevével fémjelzett intézet célkitűzése, hogy 2022 nyarára felmérje a magyar lakosság véleményét és igényeit az állami szektor által nyújtott szolgáltatások digitalizációjával kapcsolatban.

A tudásközpont budapesti székhelyű, de országos lefedettséggel rendelkezik, hogy minden magyar településen azonos súllyal legyen jelen. A vállalat fő tevékenysége a lakosság véleményének és igényének felmérése, emellett azonban kiemelt szerepet kap az állami digitalizáció nemzetközi színtéren már bizonyított eredményeinek lakossággal történő megismertetése is.

A fenti tevékenység támogatására, keressük középfokú végzettséggel rendelkező kollégánkat területi kutató-képviselő pozícióba - részmunkaidőben.

A munkavégzése helye: Országos lefedettség, kérjük pályázatában jelölje meg, hogy mely magyarországi régióban, városban, településén állna rendelkezésre.

Feladatok:

Elvárások:

Amit kínálunk:

Jelentkezés módja:

Ha részese akar lenni Legnagyobb Vállalkozásnak kérjük, a kezdési időpont és a preferált munka végezési hely megjelölésével a [email protected] e-mail címre küldje el önéletrajzát és motivációs levelét.