Irodai adminisztrátor

Az országban elsőként, 2021 novemberében megalakult az első magyarországi digitális tudásközpont. A Gattyán György nevével fémjelzett intézet célkitűzése, hogy 2022 nyarára felmérje a magyar lakosság véleményét és igényeit az állami szektor által nyújtott szolgáltatások digitalizációjával kapcsolatban.

A tudásközpont budapesti székhelyű, de országos lefedettséggel rendelkezik, hogy minden magyar településen azonos súllyal legyen jelen. A vállalat fő tevékenysége a lakosság véleményének és igényének felmérése, emellett azonban kiemelt szerepet kap az állami digitalizáció nemzetközi színtéren már bizonyított eredményeinek lakossággal történő megismertetése is.

A fenti tevékenység támogatására és operatív irányítására keressük középfokú végzettséggel rendelkező kollégánkat irodavezető pozícióba - budapesti munkavégzéssel, teljes munkaidőben.

Feladatok:

Elvárások:

Amit kínálunk:

Munkavégzés helye:

Jelentkezés módja:

Ha részese akar lenni Legnagyobb Vállalkozásnak kérjük, a kezdési időpont megjelölésével az [email protected] e-mail címre küldje el önéletrajzát és motivációs levelét.